Имаме скеле за всеки проект. Изберете подходящото за Вас!

Стълбите, които имате възможност да наемете от нас, се делят на няколко основни вида.

Двураменни и трираменни стълби (секционни) – тези стълби имат изтегляща функция, която позволява регулиране на височината на работа в диапазон от 2м до 8,20м. Стълбите са подходящи за достигане на труднодостъпни места, с удобство при използване дори в най- високата част. Моделът на стълбата е многофункционален, практичен и може да се използва в различни дейности.

Сгъваема мултифункционална стълба ( П – образна) – тя може да се използва като двойностояща, подпираща се или като работна платформа. Стълбата е с висококачествени стоманени водещи профили, които позволяват бързо и лесно прибиране. Достатъчно компактна е, за да се прибере в багажник на лек автомобил.

Домакински стълби – този вид стълби са компактни. Имат различна височина от 0,5м. до 2м. Те са незаменим помощник при извършване на домакинска работа. Имат широко приложение за всекидневни битови дейности като боядисване на таван; монтаж на осветителни тела, закачане на рафтове и полици и др.

Телескопични стълби – тези стълби намират широко приложение при ремонтни дейности, дома , градината и др. Характеризират се с компактни размери и лесно транспортиране. Разполагат с противоплъзгащи се стъпала, гумирани крака за по-добра стабилност, бързо и лесно сгъване и разгъване.

Цени за стълби под наем

Вид стълбаЦена
Секционна стълба12 лв./ден
П-образна стълба10 лв./ден
Домакинска стълба8 лв./ден
Телескопична стълба8 лв./ден